Az uniós finanszírozású CloudCamp4SMEs kezdeményezés a digitális átalakulásban segíti a középvállalkozásokat az EU-ban azáltal, hogy megfizethető, magas színvonalú képzést kínál a felhőtechnológiák terén. Olyan iparági vezetők, mint az AWS és az Adecco által kifejlesztett program célja a kkv-k képzettségének fejlesztése a nagy igényű digitális készségek terén. Mostantól elérhető OnePass-en, és olyan lehetőségeket kínál, mint az

A vállalkozások tulajdonosaira, vezetőire és informatikai menedzsereire szabott útvonal felhőstratégiai szakértelemmel és technológiai integrációs információkkal látja el a résztvevőket. A kurzus befejezése lehetővé teszi számukra, hogy elérjék az AWS Cloud Essentials tanúsítványt, amely felhatalmazza őket arra, hogy kkv-jaikat a digitális kiválóság felé irányítsák.

Jelentkezz most, és válj a csapatod digitális úttörőjévé!

Ismerd meg a legújabb módokat arra, hogy felfedezd a vállalatod digitális jövőjét meghatározó előnyöket, a stratégiai integrációt és költségmegtakarítási stratégiákat. Fedezd fel a felhő erejét, és szerezz szakértelmet vállalkozásod megfelelő digitális átalakításához.

Fejleszd magad a felhő területén az Európai Bizottság által társfinanszírozott továbbképzés keretein belül nagy kedvezménnyel.

Az ilyen típusú kurzusok általában kb. 3000 euróba kerülnek, de az uniós társfinanszírozásnak köszönhetően a OnePass-en mindössze 290 euróért elérhető, amely egyedülálló lehetőség egy olyan technológia fejlesztésére, amely bizonyítottan javítja az üzleti teljesítményt és fejlődést, valamint kulcsfontosságú elem a kkv-k alkalmazottai számára szakmai karrierjük fellendítésére.

Tedd vállalatodat a digitális forradalom bajnokává azáltal, hogy a CloudCamp4SMEs képzésével tanúsítod tudásodat az AWS Cloud Essentials for Business Leaders területén.

Tanuld meg:

  • A felhő előnyeit és integrációs stratégiáit.
  • A felhő bevezetésének és telepítésének fejlesztését és elindítását.
  • Kritikus döntéseket hozni és felmérni a felhő migrációs igényeket.
  • A biztonság, a kompetenciák és a költségmegtakarítási tervek előtérbe helyezését.

Hamarosan elindulnak a közepes digitális vezetők belépési képzései és a magasan képzett kkv alkalmazottak fejlettebb képzései.

Tudj meg többet a CloudCamp4SMEs lehetőségeiről.

Cikk Information

Digitális készségszint
Alapszintű
Középszintű
Emelt szintű
Digitális szakértő
Digitális technológia/szakosodás
Kiberbiztonság
Big Data
Felhőalapú számítástechnika
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Finnország
Németország
Olaszország
Hollandia
Lengyelország
Spanyolország
Svédország
Kezdeményezés típusa
Nemzetközi kezdeményezés

Szólj hozzá