Digital4Business: a kkv-k és vállalatok tökéletes szövetségese a digitális korban. A 2020 decemberében indított projekt célja, hogy egy speciális európai mesterképzést hozzon létre, amelynek célja a digitális továbbképzés számos iparágban.

A Digital4Business bemutatása

A digitális technológia világában a Digital4Business projekt a kkv-k és vállalatok tökéletes szövetségese. A 2020 decemberében indított és a DIGITAL Europe program által támogatott négyéves kezdeményezést egy 15 partnerből álló konzorcium vezeti, amely 7 uniós országot képvisel. A projekt célja egy speciális európai mesterképzés létrehozása, amelynek célja a digitális továbbképzés számos iparágban. A Digital4Business segíteni fogja a vállalkozásokat a hosszú távú versenyképesség és a fenntartható növekedés elérésébenA digitális átalakulás és innováció támogatása révén a projekt a fejlett digitális készségek kiválóságának kultúráját kívánja ápolni, biztosítva, hogy a vállalatok jól felkészüljenek a jövő kihívásaira.

A Digital4Businnes mesterképzés

A Digital4Business célja, hogy egy személyre szabott programot nyújtson, amely lehetővé teszi az európai szakemberek számára, hogy fejlett digitális készségekkel rendelkezzenek, amelyek kulcsfontosságúak az üzleti sikerhez. A vállalatok és vezető egyetemek együttműködésével tervezett egyedülálló mesterképzés gyorsítja a digitális átalakulást, felkészítve a vezetőket arra, hogy magabiztosan navigáljanak a fejlődő digitális környezetben. A programot számos szempont teszi egyedivé:

  • A mesterképzés célja, hogy csökkentse a digitális készséghiányt, amely hátráltatja az európai vállalkozásokat, különösen a kkv-kat.

  • Az alábbi alapvető területekre összpontosít: mesterséges intelligencia, kiberbiztonság, felhőalapú számítástechnika, adatelemzés és a digitális átalakulás

  • Választható modulokat kínál olyan feltörekvő technológiákban, mint a Blockchain, az IoT (internet of things) és a kvantum-számítástechnika.

  • Rugalmasság: Elérhető mind rész-, mind teljes munkaidős online formátumban, beleértve a fizikai workshopokat, szemináriumokat és kapcsolatépítő eseményeket.

  • Akadémiai akkreditációt, ipari tanúsítást és mikrotanúsítványokat biztosít.

  • Magában foglalja a munkaalapú tanulást, a foglalkoztathatóságot és a mobilitási programokat a diákok számára.

A programot úgy alakították ki, hogy áthidalja a felsőoktatás és a munkaerőpiac közötti szakadékot és szem előtt tartsa az ipari szabványokat, a rugalmasságot és az egyénre szabhatóságot. A Digital4Business mesterképzés a tervek szerint 2024 januárjában indul!

Tudj meg többet a Digital4Business projektről.

© Digital4Business

Cikk Information

Website link
Szervezet URL-je
Digital4Business
Digitális készségszint
Alapszintű
Középszintű
Emelt szintű
Digitális szakértő
Digitális technológia/szakosodás
Mesterséges intelligencia
Kiberbiztonság
Internet of Things
Blockchain
Digitális készségek
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Kezdeményezés típusa
Uniós intézményi kezdeményezés
Szerző
Kömlődi Ferenc

Szólj hozzá