Izgalmas hírek! A Ciprusi Egyetemen már lehet jelentkezni a MAI4CAREU (mesterséges intelligencia MCs program) program következő, 2024 szeptemberében induló képzésére!

A 2022-ben létrehozott MAI4CAREU az emberközpontú, megmagyarázható és felelős mesterséges intelligenciára összpontosít. Kötelező tanfolyamokat tartalmaz a mesterséges intelligenciával kapcsolatos etikáról és vállalkozói készségről, előnyben részesítve a karriertanácsadást annak érdekében, hogy a diákok képesek legyenek vállalkozásuk elindítására. Az EU Európai Hálózatfinanszírozási Eszköze által társfinanszírozott programot olyan elismert partnerekkel együttműködésben dolgozták ki, mint a Bolognai Egyetem, a Ruse Angel Kanchev Egyetem, a CYENS kiválósági központ és különböző technológiai vállalkozások. 

Csatlakozz a programhoz a mesterséges intelligenciával kapcsolatos oktatás jövőjének alakításában, és jelentkezz be a szeptemberi kezdésű képzésre!

MAI4CAREU program: Készségek, hogy karriert építhesse a mesterséges intelligencia területén 

A Ciprusi Egyetem Mesterséges Intelligencia programjában, amelyet a számítástechnikai tudományok, valamint az elektronikai és számítástechnikai mérnöki tanszékek közösen működtetnek, a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy a kutatóközpontokban és különböző vállalatoknál folytatott szakmai gyakorlatok révén valós mesterséges intelligencia-környezetet tapasztaljanak meg, és krediteket kapjanak. A program javítja a diákok tapasztalatát azáltal, hogy karriertanácsadást kínál és szilárd kapcsolatokat hoz létre az iparral, megkönnyíti az alapvető soft készségek elsajátítását, amelyek akár a a mesterséges intelligenciával kapcsolatos sikeres karrierépítés vagy a független vállalkozás indítása során is kulcsfontosságúak.

További információk a programról!

Jelentkezési határidő: 2024 májusa

A Ciprusi Egyetem a 2024 szeptemberétől induló posztgraduális programra 2024. május 31-én, pénteken déli 12 óráig fogadja el a jelentkezéseket

A jelentkezést elektronikus úton, az online jelentkezési rendszeren keresztül lehet benyújtani.

Cikk Information

Website link
Digitális készségszint
Emelt szintű
Digitális technológia/szakosodás
Mesterséges intelligencia
Gépi tanulás
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Ciprus
Kezdeményezés típusa
Nemzetközi kezdeményezés

Szólj hozzá