Minden lelkes munkavállaló, vezető és akik hisztek a változásban! Itt az ideje megragadni ezt a lehetőséget, és változást hozni az egyik legkritikusabb ágazatban. Fedezd fel a „Digitális átalakulás irányítása az egészségügyi ágazatban” (ManagiDiTH) nevű legújabb mesterképzési programot, amely egy teljesen online formátumú program, amelyet az ISCTE – Lisszaboni Egyetemi Intézet, a Laurea Alkalmazott Tudományok Egyeteme és a Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem közötti nemzetközi együttműködés keretein belül fejlesztenek és valósítanak meg.

Ennek a programnak a célja az egészségügyi szolgáltatások digitalizálásának kezelése, az adattudomány és az információs rendszer erőforrásainak adaptációjának előmozdítása, a klinikai megközelítés, szolgáltatások és folyamatok átszervezése. A ManagiDiTH Master 3 fő területből áll: Az egészségügyi ágazat készségei, a társadalmi készségek és a digitális készségek. A digitális készségek komponensen belül a hallgatók két lehetséges ág (adattudomány vagy interoperabilitás) közül választhatnak az érdeklődési körüknek és háttérprofiljuknak megfelelően.

Itt a lehetőség, hogy csatlakozz az innovátorok és vezetők dinamikus közösségéhez, akik elhivatottak felhasználni a digitális technológiákat az egészségügyi ellátás forradalmasítása érdekében!

Engedd szabadjára a benned rejlő lehetőségeket!

A jelentkezési időszak jelenleg is tart: 2024. április 15. – 2024. június 2. (közép-európai idő szerint 00:00 óra). A sikeres jelentkezéshez a következő dokumentumokra lesz szükséged:

  • Motivációs levél
  • Önéletrajz
  • Akadémiai bizonyítványok
  • Munkavégzési igazolás (nagyon ajánlott)

Látogass el a program honlapjára, hogy többet megtudj a programról és benyújthasd a jelentkezésed. Ha bármilyen kérdésed felmerül, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a info@managidith.eu email címen vagy a közösségi média @ManagiDiTH oldalunkon keresztül. Alakítsuk át közösen az egészségügyet! 

Cikk Information

Website link
A képzés URL-je
Az alkalmazás honlapja
Digitális készségszint
Középszintű
Emelt szintű
Digitális szakértő
Digitális technológia/szakosodás
Mesterséges intelligencia
Digitális készségek
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Kezdeményezés típusa
Uniós intézményi kezdeményezés
Szerző
Lina LIndqvist

Szólj hozzá