A She Can Do IT szerezetet 11 az információtechnológiai (IT) területén dolgozó nő alapította azzal a céllal, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a nőkre és a technológiákra. Az a tény hozta őket össze, hogy korábban egy másik szektorban dolgoztak. Az informatikai területen való munkájukra való felkésziülés során pedig többnyire nem kaptak mentori tanácsadást és támogatást a sztereotípiák elleni küzdelemhez.

Minden nőnek lehetősége van csatlakozni a She Can Do IT közösséghez, ha felmerül benne az az ötlet, hogy az informatikai területen folyttaná a szkami karrierjét, vagy ha valami újat szeretne felfedezni hobbi szinten. A She Can Do IT tagjaként a tagok hozzáférnek a tehetséges szakemberek adatbázisához, mentorokhoz  és erőforrások hálózatához, amelyek segítsenek előrelépni a technológia minden területén, a tervezéstől a termékmenedzsmentig, a minőségbiztosításig és a kiberbiztonságig.

Bárki regisztrálhat a She Can Do IT weboldalán, és kitöltheti a kérdőívünket, amelyben jelezheti érdeklődését az informatikai területen és azt, hogy milyen támogatásra lenne szüksége.

A mai digitális korban az informatikai terület példátlan ütemben fejlődik, számtalan karrierlehetőséget kínálva a különböző készségekkel és érdeklődéssel rendelkező emberek számára.

Népszerű informatikai területek, amelyek kiindulópontként szolgálhatnak a karrierutak megismeréséhez.

Csatlakozzon most!

#SheCanDoIT

Cikk Information

Website link
Digitális készségszint
Alapszintű
Digitális technológia/szakosodás
Digitális készségek
Földrajzi terület - Ország
Lettország
Kezdeményezés típusa
Helyi kezdeményezés
Szerző
Cristina Vicuña

Szólj hozzá