A Digitális Európa Programban július 4-én 10 új pályázati felhívás megjelenése várható.

Az Európai Bizottság összesen 10 pályázati felhívást tett közzé a Digitális Európa Program keretében, melyek 2024. július 4-től élesednek, de már most is elérhetőek a Funding & Tenders portálon az alábbi témákban:

  • Kiberbiztonsági telepítési tevékenységek: 6 különböző témakörben várja a Bizottság projektek benyújtását, amelyek a kiberbiztonsági infrastruktúra megerősítését célozzák (DIGITAL-ECCC-2024-DEPLOY-CYBER-07).
  • Felhő, adat és mesterséges intelligencia: Ebben a témakörben egy új felhívás kerül kiírásra, melyben azokat az innovatív megoldásokat keresik, amelyek elősegítik az adatalapú technológiák és az AI alkalmazásait (DIGITAL-2024-CLOUD-DATA-AI-07).
  • Technológiák legjobb hasznosításának felgyorsítása: A meghirdetésre kerülő két felhívás (DIGITAL-2024-BESTUSE-07 és DIGITAL-2024-BESTUSE-TECH-07) a legújabb technológiák gyors piaci bevezetését és alkalmazását támogatja.
  • Haladó digitális készségek: Egy speciális témakör, amely a digitális képzési és oktatási programok fejlesztését célozza (DIGITAL-2024-ADVANCED-DIGITAL-07).

Online Információs Nap: Az MFOI magyar nyelvű online Információs Napot szervez júliusban, ahol részletesen ismertetik a pályázati felhívásokat. A pontos dátumról az MFOI oldalán lehet hamarosan tájékozódni.

Digitális Transzformáció Szakosodott Oktatási Programok

2024. július 5-én, pénteken 10:00 és 13:00 között az Európai Bizottság Európai Egészségügyi és Digitális Végrehajtó Ügynöksége (European Health and Digital Executive Agency – HaDEA) a „Digitális Transzformáció Szakosodott Oktatási Programok” témájú Információs Napot tart. A nap folyamán részletes tájékoztatást kaphat a DIGITAL-2024-ADVANCED-DIGITAL-07-KEYCAPACITY pályázati felhívásról, a benyújtási eljárásokról és az értékelési szempontokról.

Ne hagyja ki a rendezvényen való részvételt, ha benyújtandó pályázatán dolgozik vagy a jövőben tervez a felhívásokon indulni.

További részletek és jelentkezés ITT: https://hadea.ec.europa.eu/events/info-day-call-digital-2024-advanced-digital-07-keycapacity-lump-sum-2024-07-05_en

Forrás: MFOI hírlevél

Finanszírozási lehetőség Information

Website link
Pénzügyi lehetőség URLje
Új DEP pályázati felhívások

Szólj hozzá