Legyél Te is 6 hónap alatt kiberbiztonsági szakember és építs biztos, új karriert!

Saját magad is tapasztalhatod, hogy napról napra egyre nagyobb jelentősége van az információvédelemnek. Bizonyára te is kaptál már automatikus figyelmeztetéseket, hogy fel akarják törni az email fiókod, vagy küldtek neked zsaroló leveleket, melyben bizonyos összeg fizetésére kérnek. Ez nagyban is így megy, és ahhoz, hogy a cégek megfelelő módon tudják megvédeni adataikat, kiberbiztonsági szakértők szükségesek.

Az Európai Bizottság számos kommunikációja, a számtalan kezdeményezés kiberbiztonsággal és információvédelemmel kapcsolatos szemléletformálásra, a vállalkozások munkavállalóinak és vezetőinek alapszintű képzésére és mély szakértők továbbképzésére fókuszáló kezdeményezés mind azt mutatja, hogy ez a terület jelenleg egy igen fontos terület, melyen minden kezdeményezésre és lépésre szükség van.

Számos jelenlegi munkavállaló vagy éppen munkával nem rendelkező ember számára kiváló lehetőség lehet, ha átképzésben vesz részt és digitális készségeit fejlesztve új karrierpályát választ.

Belőled is lehet kiberbiztonsági szakember

A képzés honlapján található videókban olyan kollégákat szólaltattak meg, akik az élet teljesen más területein dolgoztak eddig, és ma már kiberbiztonsági szakértőként, tanácsadóként tevékenykednek. Ők igazolják, hogy az élet bármilyen területén dolgozhattál korábban, ha érdekel az IT világa, ha van számítógéped, akkor 6 hónap alatt kézzel fogható tudást kapsz, mellyel egy felfelé ívelő karriert biztosíthatsz magadnak.

Ismerd meg a CyberCamp-t!

A CyberCamp Magyarország első széles körben elérhető kiberbiztonsági szakemberré átképző komplex képzése, ahol 6 hónap alatt magabiztos tudást és gyakorlatot kapsz, és egy jövőálló, felfelé ívelő karrierútra lépsz!

A képzés segítségével elindíthatod e területen karrieredet akkor is, ha eddig teljesen más szakterületen dolgoztál, és szakirányú előképzettséged sincs.

A technológiai készségek mellett soft skill-jeidet is fejlesztik

A képzés 6 hónapja alatt a diákok igen széles ismereteket szereznek. Nem csak oktatják a tananyagot, hanem gyakorlati feladatokat is kapnak a diákok ezáltal rögzítve az átadott tudást. A képzés része tehát a sok gyakorlati példa, amelyek a folyamatok működésének megértését segítik elő. A képzés során az alábbi főbb tématerületekben mélyülnek el:

  • Informatikai alapismeretek
  • Információbiztonsági alapok
  • vállalati kiberbiztonság
  • blue team 1. rész: megelőzés
  • blue team 2. rész: felügyelet és incidenskezelés
  • red team alapok: kódolás és támadás
  • GRC alapok
  • karrierfejlesztés

Képzésünk kialakításánál nagyon fontos szempont volt az oktatók kiválasztása, mert hisszük, hogy a tapasztalat és tudás kéz a kézben jár. Minden oktató, akivel találkozni fogsz, gyakorló szakember, biztosak vagyunk benne, hogy minden szükséges tudást megkapsz tőlük.

A képzés heti 3 délután történik munkaidőn kívül. Online élő oktatás és e-learning tananyag révén adják át a képzők a tudást, így az internetkapcsolat stabilitása fontos.

Karriertámogatásra is számíthatsz mentorprogram révén, melyen saját és külsős mentorok vesznek részt.

Végül de nem utolsó sorában nagyon fontos, hogy a képzés során a soft skill-ekre is figyelmet fordítanak, mint pl a kommunikáció, önismeret, munkaszervezés.  

Ki áll a CyberCamp mögött?

A FORTIX Consulting Kft. a magyarországi információbiztonság, adatvédelem és üzletfolytonosság meghatározó szereplője. 2011-ben alakult, és azóta is 100%-os magyar tulajdonban áll. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az információbiztonság területén, és látják, hogy mekkora szakember hiány van.

Céljuk, hogy ügyfeleik számára minőségi és magas szakmai tanácsadást nyújtsanak.

2023-ban a cég elnyerte a MagyarBrands díjat “Innovatív márka” kategóriában mind a FORTIX-szal, mind pedig a CyberCamp-pel.

A képzés díjáról, a vizsgakövetelményekről és magáról a képzésőrl bővebben a képzés honlapján tájékozódhatsz: https://www.fortix.hu/cybercamp-kiberbiztonsagi-kepzes

A következő képzés 2024. május 6-án indul, úgyhogy ne tétovázz, jelentkezz most!

Jó gyakorlatok Information

Website link
Szervezet URL-je
CyberCamp
Célcsoport
A munkaerő digitális készségei.
Digitális technológia/szakosodás
Digitális készségek
Digitális készségszint
Alapszintű
Középszintű
Emelt szintű
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Tovább nem részletezett általános programok és képesítések
Kezdeményezés típusa
Helyi kezdeményezés
A finanszírozás típusa
Magán
Szervezet

Szólj hozzá