Ez miért számít jó gyakorlatnak?

A Supermums kezdeményezés anyukák (apukák és akik még nem szülők azok számára is) képzést kínál, hogy a Salesforce ökoszisztémájában karriert tudjanak építeni. A világon mintegy 45 millió millió anyuka él. A technológiai szektor a leggyorsabban fejlődő ágazat. A Supermums ezen anyukákban valós potenciált lát a tech szektorban való munkavállalás tekintetében és segítséget nyújt nekik, hogy a Salesforce területén továbbképezzék és átképezzék magukat, illetve abban is támogatja is a szülőket, hogy rugalmas, jól fizetett, a családi élethez illeszkedő munkahelyet találjanak.

A Supermums egy globális vállalat, amely jelenleg három kontinensen kínál tanfolyamokat és képzéseket. 2016 óta több mint 700 millió anyukának és apukának segített – több mint 10 különböző országban – abban, hogy megkezdjék a Salesforce karrierjüket, vagy megtalálják a következő lépést a karrierjük izgalmas útján a Salesforce Admin, a Marketing Cloud vagy a tanácsadási készségek területén való tanulás, továbbképzés vagy átképzés révén.

A kínált tanfolyamok távoktatásban, teljes mértékben virtuálisan és a családi élethez illeszkedően rugalmasan végezhetőek el, ami azt jelenti, hogy tökéletesen alkalmasak azoknak, akik karrierváltásban gondolkoznak, vagy hosszabb kiesés után a munkába állást fontolgatják, vagy akik új készségeket keresnek az önéletrajzukhoz. Fontosabb mérföldkövek:

  • A Supermums több mint 1 millió GBP ingyenes képzést nyújtott jótékonysági szervezetek számára és több mint 200 vállalatnak segített megfelelő készségekkel rendelkező munkavállalók toborzásában.

  • A jelenlegi küldetés az volt, hogy 2023-ig 1000 anyukát képezzenek ki Salesforce tekintetében, hogy új, rugalmas Salesforce karriert kezdhessenek.

Supermums a 2018. évi Európai Digitális Készség Díj döntőse volt a „Digitális készségek lányok és nők számára” kategóriában.

Hogyan épül fel?

Képzés

  • A központi rész olyan rugalmas virtuális képzésekből áll, amelyek megkönnyítik a tanulást és a tanulás során való tapasztalatszerzést, és amelyek az egyéni készségekhez igazodnak.

Önálló tanulás

  • A tanulási tevékenységeket támogatja a Salesforce Trailhead online tanulási platformjának használata, amely elérhető a rugalmas önálló tanulás során.

Gyakorlati tapasztalat

  • A Salesforce Admin Course képzési programja valódi munkatapasztalatot biztosít, amely megkönnyíti a gyakorlati tapasztalatszerzést, mely az önéletrajzba jól feltüntethető.

Mentorálás

  • A tanfolyam oktatói a tanfolyamok alatt rendelkezésre állnak, és az Admin-tanfolyamon részt vevő önkéntes mentorok mellett élő webináriumokon keresztül heti mentorálást biztosítanak a diákoknak.

Tanúsítvány-oklevél

  • A rendelkezésre álló tanfolyamok jelentős mértékben segítik az anyukákat és a többi résztvevőt abban, hogy az elvégzett tanfolyamok függvényében különböző Salesforece tanúsítványokat szerezzenek.

Álláskeresési támogatás

  • A Salesforce HR csapata megpróbálja a diákokat és a megfelelő nyitott álláslehetőségeket összepárosítani, vagy más partnerekhez vagy munkahely keresést támogató portálokhoz irányítani őket.

A Salesforce-ról és a Supermums-ról

A Salesforce a világ legnagyobb CRM rendszere, és mivel az egész rendszer felhőalapú, számos Salesforce munkakör kínálja az anyukák által keresett rugalmasságot. A Salesforce készségek iránt világszerte hatalmas igény tapasztalható, ugyanakkor a munkaerő piacon jelenleg nincs elegendő megfelelő készségekkel rendelkező munkaerő. Éppen ezért itt egy tökéletes lehetőség körvonalazódik mind az édesanyák, mind a munkaerőt igénylő szervezetek számára. Szociális vállalkozásként a Supermums hozzájárul ahhoz, hogy változás történjen a társadalomban azáltal, hogy elősegíti a nők technológiai szerepvállalását, és támogatja a munkaerő rugalmasságát.

Jó gyakorlatok Information

Website link
Szervezet URL-je
A Supermums honlapja
Digitális készségszint
Alapszintű
Középszintű
Digitális technológia/szakosodás
Digitális készségek
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Kezdeményezés típusa
Nemzetközi kezdeményezés
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Tovább nem részletezett oktatás
Számítógéphasználat
Máshova nem sorolt információs és kommunikációs technológiák (IKT)
Célcsoport
A munkaerő digitális készségei.
Digitális készségek mindenki számára
A kezdés időpontja
30/04/2021T22:00:00
A befejezés időpontja
30/12/2023T23:00:00
Szervezet
A finanszírozás típusa
Állami

Szólj hozzá