Sose volt még ilyen könnyű belevágni a kódolásba!

Ha kíváncsi vagy, hogy menne-e neked a kódolás, és szívesen kipróbálnád magad benne, tedd próbára magad az ingyenes JavaScript kurzusunkkal!  

Kezdd el bármikor, és haladj vele, amikor csak van rá egy kis időd! Szerezz biztos alapokat a programozásban a JavaScript segítségével. 

A világot és a mindennapi életünket egyre jobban átszövi a digitalizáció,

és a vállalatok is igyekeznek felgyorsítani digitalizációs folyamataikat. Ehhez pedig a megfelelően képzett, és digitális kompetenciákkal rendelkező emberekre van szükségük. De képzeljük el, hogy egy tízfős szobában átlagosan még mindig négyen nem rendelkeznek az alapvető digitális készségekkel sem. Miközben 2025-re körülbelül 150 millió betöltetlen tech pozíció lesz a világon. Csak Európában a vállalatok 70%-a már most is hiányt szenved a digitálisan képzett munkatársakból.

A cégek számára tehát a megfelelő készségekkel rendelkező emberek megtalálása ma a legfontosabb feladat. Csak Magyarországon 2025-ig 26 ezerrel több digitális szakemberre van szükség. Tehát, ha szeretnél fejlődni és előrelépni a karrieredben, vagy épp karriert váltanál, akkor most van itt az ideje, hogy elsajátítsd azokat a készségeket, amelyeket a vállalatok nagy erőkkel keresnek. Ha most elhatározod magad, és megszerzed a szükséges tudást, biztosan kitűnsz majd a tömegből!

Ezt mind elérheted új digitális képességekkel

Akárhonnan dolgozhatsz

Fejlesztőként a munkádban a rugalmasság lesz majd jellemző, dolgozhatsz akár a világ bármely pontjáról. Multik, startupok, közepes, és kisvállalkozások, IT, szolgáltató, gyártó- és kereskedő cégek várnak rád, és rengeteg hibrid és online pozíció is nyitva áll majd előtted.
Velünk tanulhatsz akár otthonról, online is, és választhatsz, hogy a Full Stack Fejlesztő Képzés után hol keressük majd meg a neked való garantált IT-s pozíciót egy menő partnercégünknél.

Pozitív hatással lehetsz a világra

A programozás nemcsak a te életedet változtatja meg, és biztosít jövőt számodra, hanem ezzel a tudással pozitív hatással lehetsz a társadalomra is. Olyan dolgokat hozhatsz létre, melyeket sokan használnak, és olyan projektek megvalósításának is részese lehetsz, amelyek azért indulnak, hogy igazi változást hozzanak.

Gyorsan megduplázhatod a kezdőfizetésedet és jól fizető szakmával

A tech szakmában kiemelkedő fizetések, rugalmas munkavégzés, folyamatos fejlődési lehetőségek és izgalmas projektek várnak rád. Szuper gyorsan megduplázhatod a kezdő fizetésedet, két év után már
700 000 Ft feletti bruttó fizetésre számíthatsz.

Képzési ajánlat Information

Website link
Célcsoport
Digitális készségek mindenki számára
Digitális technológia/szakosodás
Szoftver
Digitális készségszint
Alapszintű
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Szoftver- és alkalmazásfejlesztés és elemzés
Célnyelv
Magyar
Kezdeményezés típusa
Helyi kezdeményezés
Célcsoport
Anyanyelvi szinten beszélő
Képzési lehetőségek tipológiája
Tanfolyam
Tanulási tevékenység
szakmai tapasztalat
Vizsgálat típusa
Online
A képzés időtartama
Legfeljebb egy év
Szervezet
Ingyenes ez a kurzus
Yes
A képzési nyilvántartás típusa
Egyedi ajánlat
Effort
Kevésbé intenzív részmunkaidő
Felajánlott tanúsítvány
Tanulási tevékenység
Saját tempóban elvégezhető kurzus
Yes

Szólj hozzá