A képzéseken online és személyes (Debreceni Egyetem, Informatikai Kar – 4028 Debrecen, Kassai út 26.) formában is részt vehet.

Februári képzések:

Felhőszolgáltatások alapjai – angol nyelvű képzés, 2024. február 9.  9:00 – 17:00:

A képzés során a résztvevők elsajátítják a felhőszolgáltatásokkal kapcsolatos alapvető fogalmakat, valamint megismerik, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésre a Microsoft Azure felhőszolgáltatásában. A képzés során gyakorlati példák és feladatok segítségével kerülnek az egyes témakörök bemutatásra, amelyek segítenek megérteni a felhőszolgáltatás alapvető fogalmait és az alkalmazható Azure technológiáit.

A kurzus különösen ajánlott azoknak, akik szeretnének felkészülni az AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals – nemzetközileg elismert ipari tanúsítványt adó – vizsgára, amelyet akár a DE Informatikai Karán működő vizsgaközpontba is letehetnek a lelkes jelentkezők. A Certiport vizsgának csekély összegű önköltsége van, és a vizsga egész évben letehető.

Adattudományi alapok – angol nyelvű képzés, Várható időpont: 2024. február 16-17.  9:00 – 17:00:

A képzés célja az adattudomány és az adatkezelés alapjainak megismertetése a Microsoft Azure platformon. Ez a képzés bevezetést nyújt az adatok és az adatkezelés alapvető fogalmaiba, módszereibe és a felhő alapú adatelemzés technikáiba. A képzés során a résztvevők megismerik az adatok kiaknázásának jelentőségét, azok feldolgozását és tárolását, valamint megtanulják, hogyan használják az Azure szolgáltatásokat az adatok hatékony kezeléséhez és elemzéséhez.

A kurzus különösen ajánlott azoknak, akik szeretnének felkészülni a DB900: Azure Data Fundamentals – nemzetközileg elismert ipari tanúsítványt adó – vizsgára, amelyet akár a DE Informatikai Karán működő vizsgaközpontba is letehetnek a lelkes jelentkezők. A Certiport vizsgának csekély összegű önköltsége van, és a vizsga egész évben letehető.

Képzési ajánlat Information

Website link
A képzés URL-je
A képzések forrása
Célcsoport
A munkaerő digitális készségei.
Digitális készségek mindenki számára
Digitális technológia/szakosodás
Big Data
Digitális készségek
Digitális készségszint
Emelt szintű
Digitális szakértő
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Információs és kommunikációs technológiákat (IKT) magába foglaló interdiszciplináris programok és képestítések
Célnyelv
Magyar
Kezdeményezés típusa
Uniós intézményi kezdeményezés
Célcsoport
Átképzést igénylő munkavállalók
Képzési lehetőségek tipológiája
Tanfolyam
Tanulási tevékenység
oktatási program
Vizsgálat típusa
Vegyes
A képzés időtartama
1 hétnél nem hosszabb
Szervezet
Ingyenes ez a kurzus
Yes
A képzési nyilvántartás típusa
Egyedi ajánlat
Effort
Kevésbé intenzív részmunkaidő
Felajánlott tanúsítvány
Tanulási tevékenység

Szólj hozzá