Képzés célja:

A képzés célja, hogy a képzést elvégző személy, rendelkezzen mindazon kompetenciákkal, mely a munkaterületének ellátásá-hoz szükséges. Magyar és idegen nyelvű dokumentációt használ. Informatikai eszközöket magabiztosan alkalmaz. Gazdasági vezetőjük döntése alapján beiskolázott munkaválla-lók és / vagy a saját elhatározásukból fejlődni, tovább lépni akaró személyek, vagy valamilyen uniós támogatási formában részesülő személyek. A képzési program elérhető minden olyan egyén számára is, aki a belépési feltételeknek megfelel és a képzési programmal elér-hető új szakmai képesség megszerzését tűzte ki célként maga elé.

Tartalom:

An introduction to blockchain

What is a blockchain, and what is it for? Blockchains, distributed ledgers and cryptocurrencies have come to prominence in the last decade. This session will explain the basics of these systems: their advantages and drawbacks, how they work, and how they can be used in practice , from a general perspective that aims to introduce this area with as little technical jargon as possible.

In particular it will give an overview of a general purpose language – Plutus – before introducing the special-purpose Marlowe language for financial smart contracts, explaining the advantages of each of the approaches, and, in particular, giving examples from Marlowe in practice.

Bevezetés a blokkláncba

Mi az a blokklánc, és mire való? A blokkláncok, az elosztott főkönyvek és a kriptovaluták az elmúlt évtizedben előtérbe kerültek. Ez a tanfolyam elmagyarázza ezeknek a rendszereknek az alapjait: előnyeiket és hátrányaikat, hogyan működnek, és hogyan használhatók a gyakorlatban , általános szempontból, amelynek célja, hogy ezt a területet a lehető legkevesebb technikai zsargonnal vezesse be.  

A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

Képzési ajánlat Information

Website link
Szervezet URL-je
További részletek
Célcsoport
A munkaerő digitális készségei.
Digitális technológia/szakosodás
Blockchain
Digitális készségszint
Emelt szintű
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Információs és kommunikációs technológiákat (IKT) magába foglaló interdiszciplináris programok és képestítések
Célnyelv
Angol
Kezdeményezés típusa
Uniós intézményi kezdeményezés
Célcsoport
Kiválóan teljesítők
Átképzést igénylő munkavállalók
Képzési lehetőségek tipológiája
Tanfolyam
Tanulási tevékenység
oktatási program
Vizsgálat típusa
Vegyes
A képzés időtartama
1 hétnél nem hosszabb
Szervezet
Ingyenes ez a kurzus
Yes
A képzési nyilvántartás típusa
Egyedi ajánlat
Effort
Kevésbé intenzív részmunkaidő
Felajánlott tanúsítvány
Tanulási tevékenység

Szólj hozzá