Leírás:

„A dinamikus növekedés külső finanszírozással egyszerűbb. De a Te cégednek, startupodnak erre van szüksége? Jól jönne iránymutatás a kockázati tőke – angyal tőke – token kibocsátás – közösségi finanszírozás – mikrohitel lehetőségek tengerében? Melyik a számodra legmegfelelőbb mód? Hogyan készülhetsz fel rá és mire számíthatsz? Ebben segít ez a tréning.

Képzés célja:

Hogy tisztában legyenek a kurzuson részt vevők a vállalkozások és innovációs projektek finanszírozási lehetőségeivel, és különösképpen a kockázati tőke különböző formáival és sajátos logikájával. 

Tartalom:

A dinamikus növekedéshez mindig jól jön, sőt gyakran elengedhetetlen a külső finanszírozás. De milyen forrásai, fajtái léteznek a külső finanszírozásnak, és milyen esetben melyiket érdemes megcélozni? A kurzus szemelvényezi a különböző finanszírozási formákat a bankhiteltől a pályázati forrásokon és közösségi finanszírozáson át a kockázati tőkebevonásig, az utóbbira koncentrálva az idő jelentős részében. A kockázati tőke logikájának bemutatása után a tőkebevonás folyamatával és sajátosságaival is megismerteti a résztvevőket, illetve a kockázati tőkésekkel való megegyezést formába öntő ún. „term sheet”-ek legfontosabb elemeivel, és praktikus tanácsokat ad a tőkebevonáshoz való felkészüléshez. 

A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

Képzési ajánlat Information

Website link
Szervezet URL-je
További részletek
Célcsoport
A munkaerő digitális készségei.
Digitális technológia/szakosodás
Digitális készségek
Digitális készségszint
Emelt szintű
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Tovább nem részletezett általános programok és képesítések
Célnyelv
Magyar
Kezdeményezés típusa
Uniós intézményi kezdeményezés
Célcsoport
Átképzést igénylő munkavállalók
Képzési lehetőségek tipológiája
Tanfolyam
Tanulási tevékenység
oktatási program
Vizsgálat típusa
Vegyes
A képzés időtartama
1 hétnél nem hosszabb
Szervezet
Ingyenes ez a kurzus
Yes
A képzési nyilvántartás típusa
Egyedi ajánlat
Effort
Kevésbé intenzív részmunkaidő
Felajánlott tanúsítvány
Tanulási tevékenység

Szólj hozzá