Képzés célja:

Hogy a kurzust elvégző vállalkozók, illetve innovációs projektet indítók elkerüljék a (leendő) piacuk nem megfelelő ismeretéből és felméréséből fakadó hibákat, problémákat, és megismerjék a piacbecslés, a piacméretezés, a versenytárselemzés nemzetközi jógyakorlatait.

Tartalom:

A kurzus azt az alapkérdést segít megválaszolni, hogy milyen teendői vannak egy vállalkozónak, egy innovációs projekt gazdájának, illetve egy termékfejlesztési vezetőnek, mielőtt nekilát megvalósítani üzleti ötletét. A releváns piac(ok) méretének, dinamikájának, logikájának alapos megértése szükséges ahhoz, hogy elfogultság nélkül lássuk, megéri-e elkezdenünk pénzt költeni az ötletünk megvalósítására, vagyis érdemes-e belevágnunk a fejszét a metaforikus fába. Szerencsére ezen kérdések megválaszolására ma már léteznek bevált módszertanok, amik segítenek a lényegre fókuszálni és elkerülni pénzünk, időnk és energiánk felesleges tékozlását. Ezen módszertanokba kínál bevezetőt e kurzus, alkalmazva a frissen tanultakat a résztvevők saját projektjeire. A kurzus a piacbecslés és piacelemzés alulról felfelé és felülről lefelé építkező technikáival egyaránt megismerteti a résztvevőket.

A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A DigitalTech EDIH ingyenes képzésekkel és tanácsadási szolgáltatásokkal támogatja a hazai kkv-szektort és az állami szervezeteket, hogy digitális megoldások alkalmazása segítségével növeljék versenyképességüket, hatékonyabbá tegyék működésüket. A DigitalTech EDIH szolgáltatásait igénybe vevők a meghatározó hazai egyetemek és iparági szervezetek szakértőitől a legkorszerűbb technológiákról kapnak a gyakorlatba gyorsan átültethető információkat az alapoktól egészen a haladó szintig. 

A DigitalTech EDIH szolgáltatásai az egész országban elérhetőek.

Képzési ajánlat Information

Website link
Szervezet URL-je
További részletek
Célcsoport
A munkaerő digitális készségei.
Digitális technológia/szakosodás
Big Data
Digitális készségek
Digitális készségszint
Emelt szintű
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Tovább nem részletezett általános programok és képesítések
Célnyelv
Magyar
Kezdeményezés típusa
Uniós intézményi kezdeményezés
Célcsoport
Kiválóan teljesítők
Képzési lehetőségek tipológiája
Tanfolyam
Tanulási tevékenység
oktatási program
Vizsgálat típusa
Vegyes
A képzés időtartama
1 hétnél nem hosszabb
Szervezet
Ingyenes ez a kurzus
Yes
A képzési nyilvántartás típusa
Egyedi ajánlat
Effort
Kevésbé intenzív részmunkaidő
Felajánlott tanúsítvány
Tanulási tevékenység

Szólj hozzá