Leírás:

„Milyen a jó pénzügyi terv? Mit szeretnek a finanszírozók? Hogyan tudod hitelesen modellezni a bevételeket? Hogyan látod, mekkora a finanszírozási igényed? Hol keress kiindulási számokat, ha még nincs adatod? Alulról vagy felülről építkezz? Milyen pénzügyi tervet ne csinálj? Ha tőkebevonás előtt állsz, vagy csak saját magad számára fontos, hogy ne a „reménykedjünk” szó jellemezze a terveidet, ez a tréning neked szól.

Képzés célja:

A kurzus célja, hogy megismertesse a hallgatókat azokkal az alapokkal, amelyek alkalmazásával a lehető legpontosabb pénzügyi- és üzleti tervet tudják elkészíteni, amennyiben tőkét szeretnének bevonni, vagy csak ellenőrizni szeretnék a saját működésüket.  

Tartalom:

A kurzus során megismertetjük a hallgatókat a bottom-up pénzügyi tervezés alapjaival, a jó bevételi tölcsér Excelben történő megalkotásával, majd a felállított számszerű hipotézisek érzékenység-vizsgálatával. Megmutatjuk, honnan tudnak adatokat szerezni korai fázisban, mire figyeljenek oda költségtervezéskor, és hogy hogyan tudják kiszámítani a startup finanszírozási igényét. Szót ejtünk a CAC-ről és az LTV-ről, mint a legfontosabb metrikapárról. A pénzügyi tervvel párhuzamosan a szöveges üzleti tervhez szükséges főbb hipotézisek kifejtését, a befektetők által preferált fejezet struktúrát és tartalmi szempontokat ismertetjük. 

A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

Képzési ajánlat Information

Website link
Szervezet URL-je
További részletek
Célcsoport
A munkaerő digitális készségei.
Digitális technológia/szakosodás
Digitális készségek
Digitális készségszint
Emelt szintű
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Máshova nem sorolt üzleti és közigazgatási ismeretek
Célnyelv
Magyar
Kezdeményezés típusa
Uniós intézményi kezdeményezés
Célcsoport
Kiválóan teljesítők
Képzési lehetőségek tipológiája
Tanfolyam
Tanulási tevékenység
oktatási program
Vizsgálat típusa
Vegyes
A képzés időtartama
1 hétnél nem hosszabb
Szervezet
Ingyenes ez a kurzus
Yes
A képzési nyilvántartás típusa
Egyedi ajánlat
Effort
Kevésbé intenzív részmunkaidő
Felajánlott tanúsítvány
Tanulási tevékenység

Szólj hozzá