A Green Fox Academy képzései érdekesek lehetnek mindenki számára, aki programozóként szeretne karriert építeni vagy akár karrierváltáson gondolkozik, és fejlesztőként folytatná tovább.

A Green Fox Academy junior programozó képzéseivel akár négy és fél hónap alatt fejlesztővé válhatnak a képzésre jelentkezők, és a profi oktatás mellett karriertámogatást és számos IT-karrierutat is biztosít a képzsét nyújtó szolgáltató.

A képzést elvégzett hallgatók karrierlehetőségei

A junior programozó képzésen végzett hallgatók 91 %-a IT területen dolgozik, és az átlagos kezdőfizetésük bruttó 570.000 Ft. A képzés elvégzése után a hallgatók számára számos karrierút áll nyitva: Back-end, Full-Stack, Salesforce, ServiceNow, Data Engineer vagy DevOps irányba is mehetnek a képzésen végzett hallgatók. A képzést nyújtó intézmény pénzvisszafizetési garanciát is vállal a próbaidő alatt, amennyiben a képzésre jelentkező úgy dönt, hogy valamilyen okból kifolyólag mégse tetszik neki a képzés.

Képzési formák a Green Fox Academy junior programozó képzésein

A junior programozó képzések esetében jelenleg három képzési forma közül választhatnak a képzésre jelentkezők: on-campus, online, illetve munka meleltt végezhető online részmunkaidős képzések is indulnak. A képzések megfelelnek az állam által meghatározott 06134004 Junior front-end fejlesztő, illetve a 06134005 Junior Java back-end fejlesztő programkövetelményeknek.

Az on-campus szuperintenzív képzések időtartama 18 hét+2 hét szünet, a képzés hetente 50-60 óra elfoglaltságot jelent. A képzés során a hallgatók JavaScript programnyelven tanulhatnak kódolni, illetve a Full-stack projekten is mélyíthetik tudásukat. A képzés magyar nyelvű.

Az online szuperintenzív képzés felépítésében nagyon hasonlít az előzőhöz, a különbség annyi, hogy az órák online vannak megtartva. A képzés időtartama viszont ugyanúgy 18 hét+ 2 hét szünet, és heti 50-60 óra elfoglaltságot jelent. A képzés során a hallgatók JavaScript vagy Java nyelven tanulnak meg programozni, illetve utána lehetőségük van többféle irány közül választani, többek között Back-end, Full-stack, Data Engineer stb. irányok közül. A képzés angol nyelven történik.

Az utolsó képzési forma elsősorban azokat érdekelhet, akik a képzés mellett dolgoznak. és otthonról szeretnének részmunkaidős elfoglaltság keretében programozni tanulni. A kurzus időtartama 40 hét+7 hét szünet, és a képzés heti 20-25 órányi elfoglaltságot jelent. A képzésen résztvevő hallgatók Java programnyelven tanulhatnak meg programozni, illetve a képzés 2. felében a Back-end, DevOps vagy ServiceNow projekten mélyíthetik tudásukat. A képzés nyelve angol.

Képzési ajánlat Information

Website link
Célcsoport
Digitális készségek mindenki számára
Digitális technológia/szakosodás
Big Data
Webfejlesztés
Digitális készségek
Gépi tanulás
Digitális készségszint
Középszintű
Emelt szintű
Alapszintű
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Szoftver- és alkalmazásfejlesztés és elemzés
Célnyelv
Magyar
Kezdeményezés típusa
Helyi kezdeményezés
Célcsoport
Középfokú végzettséggel rendelkező/tankötelezettséget teljesített személyek
3-10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező személyek
10 évnél hosszabb szakmai tapasztalattal rendelkező személyek
3 évnél rövidebb szakmai tapasztalattal rendelkező személyek
Felsőfokú oktatásban részt vevő személyek (EKKR 8)
Felsőfokú oktatásban részt vevő személyek (EKKR 7)
Felsőfokú végzettséggel rendelkező személyek (EKKR 7)
Felsőfokú végzettséggel rendelkező személyek (EKKR 8)
Átképzést igénylő munkavállalók
Képzési lehetőségek tipológiája
Tanfolyam
Tanulási tevékenység
tanulószerződéses gyakorlati képzés
Vizsgálat típusa
Osztálytermi
Online
A képzés időtartama
Legfeljebb egy év
Szervezet
A képzési nyilvántartás típusa
Egyedi ajánlat
Effort
Intenzív részmunkaidő
Felajánlott tanúsítvány
Képesítés

Szólj hozzá