Az EU Digitális Európa Programja infrastruktúrák és városok témakörben digitális ikerintézményi mesterképzést finanszírozott, mely most egy transzformatív utazásra hív. A legjobb európai egyetemekkel, köztük az Universidad Politécnica de Madrid, az École Nationale des Ponts et Chaussées, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel és az Isztambuli Műszaki Egyetemmel együttműködésben kidolgozott program az építőmérnöki munka digitális átalakulásának kapuja lehet.

A mesterképzési program célja, hogy felvértezze a szakembereket és a leendő mérnököket a digitális kor szempontjából kulcsfontosságú készségekkel. Átfogó eszköztárat kínál a modern mérnöki környezet komplexitásainak navigálására, mely magában foglalja az alapvető digitális technológiákat, az infrastrukturális kihívások digitális twin koncepcióját és az üzleti lehetőségek azonosítását is.

A mesterprogram egyedi elemeként megszervezték a DigiTwins konferenciasorozatot. Ez a globális szakértők által vezetett konferenciasorozat túlmutat a hagyományos digitális ikeralkalmazásokon. A különböző területeket – például az ipart, a hidrológiát és az energiát – lefedő nyilvános rendezvényeket úgy alakították ki, hogy a diákok és a résztvevők széles körű képet kapjanak a digitális ikertechnológiában rejlő átalakító potenciálról. Nézd meg hol szerveznek még konferenciát, vagy tekintsd meg a korábbi konferenciák felvételeit.

A szervezők szeretettel várják mind a konferenciákra, mind pedig a mesterképzésbe a világ bármely tájáról érkező azon érdeklődőket, akik azonosulnak a intelligensebb, fenntarthatóbb és összekapcsoltabb jövő víziójával. E program révén a résztvevők nemcsak a digitális ikermodellekből eredő üzleti lehetőségek azonosításában szereznek tapasztalatot, hanem elsajátítják azokat a készségeket is, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megbecsült ipari partnereinkkel együttműködésben kiemelt projekteket vezessenek.

Cikk Information

Website link
További rendezvényinformáció URL-je
Nézd meg a DigiTwins konferenciasorozat valamennyi alkalmát
Digitális készségszint
Emelt szintű
Digitális technológia/szakosodás
Digitális készségek
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Kezdeményezés típusa
Nemzetközi kezdeményezés

Szólj hozzá