Nő vagy, és szeretnél technológiai karrierbe invesztálni? A Quidgest 200 férőhelyet kínál a szoftverfejlesztő tanfolyamán. A képzés női diákoknak, különböző területek szakembereinek vagy karrierváltásban lévő nőknek szól, akik a Genio platformon – egy automatikus szoftvergenerálási platformon, a Modelingen és a Generative AI-n keresztül – megtanulhatják a technológiaalapú megoldások fejlesztésének módját, amely használatának nem feltétele, hogy az illető az információs technológiák terén háttérrel rendelkezzen ahhoz, hogy saját digitális alkalmazást tudjon fejleszteni.

A program

A program jelentős gyakorlati elemet tartalmaz, több oktatófilmet is tartalmaz képzési gyakorlatokkal, valamint egy Genio oktató támogatását, aki a teljes képzési út során segíteni fog a gyakornokok valamennyi kérdésének megválaszolásában. Ezzel a kezdeményezéssel Quidgest támogatni kívánja azokat a nőket, akik érdeklődnek a technológiai karrier iránt, felvértezni őket készségekkel, valamint a technológiai változások előmozdítóivá és főszereplőivé tenni őket azokon az egyetemeken, szervezeteken és közösségeken belül, ahol jelenleg vannak. A 40 órás képzés végén minden sikeres résztvevő jogosult lesz a Quidgest képzési tanúsítványra, amelyet a DGERT – Foglalkoztatási és Munkaügyi Főigazgatóság elismer.

A tanfolyamot 2024 folyamán bármikor el lehet végezni, feltéve, hogy Quidgest_Academy rendelkezésre áll. A 40 órás képzést 100%-ban digitálisan (e-tanulás) és angolul (hogy a nők a világ bármely tájáról) biztosítják.

Regisztrálj most!

A kezdeményezésre március 15-ig lehet jelentkezni, és az itt elérhető formanyomtatványon lehet jelentkezni. A képzésre rendelkezésre álló 200 férőhely a regisztráció sorrendjében kerül kiosztásra. Minden pályázót e-mailben értesítenek arról, hogy kiválasztották-e vagy sem. A 200 kiválasztott nő tájékoztatást kap a Quidgest Academy-tól arról, hogy 2024-re hogyan ütemezhetik Genio-tanfolyamukat.

Cikk Information

Website link
Digitális készségszint
Alapszintű
Középszintű
Emelt szintű
Digitális technológia/szakosodás
Szoftver
Webfejlesztés
Digitális készségek
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Portugália
Kezdeményezés típusa
Nemzetközi kezdeményezés

Szólj hozzá