A digitális készségekkel és munkahelyekkel foglalkozó platform jelenleg egy új, interaktív funkciónak ad otthont, amely gazdagítja a platform felhasználóinak tanulási tapasztalatait: a tanulási pályák. Az új funkció néhány kulcsfontosságú kialakulóban lévő technológia esetében egy sor előre megtervezett útvonalat foglal magában, amelyek a platformon található széles körű oktatási anyagokon keresztül irányítják Önt.

Izgalmas hírek a digitális készségekkel és munkahelyekkel foglalkozó platform felhasználói számára: most már megtekinthetsz egy teljesen új szakaszt, amely az új tanulási pályákat tartalmazza. De mik ezek?

A tanulási pályák alapvetően irányított pályák vagy tanulmányi ütemtervek, a weboldalon elérhető, különböző szintekre és témákra bontott, hatalmas mennyiségű oktatási tartalom révén.

Mind az alap-, mind a felsőfokú tanulási pályák már rendelkezésre állnak. A legrelevánsabb kulcsfontosságú fejlett technológiákat – kiberbiztonság, mesterséges intelligencia, nagy adathalmazok, blokklánc, webfejlesztés és digitális transzformáció – fogják átvenni. Ez a funkció lehetővé teszi mind azok számára, akik már a kezdetektől fogva meg kívánják vizsgálni ezeket a témákat, mind pedig azok számára, akik már rendelkeznek bizonyos ismeretekkel, és részletesebb és előrehaladottabb utak mentén szeretnének eligazodni.

Az útvonalakat olyan speciálissá teszi, hogy elmentheti azokat a felhasználói profiljába – akár egészben, akár külön egységként –, és nyomon követheti az előrehaladást.

Nem csak arra lesz lehetősége, hogy ezeket az útvonalakat elmentse a felhasználói profiljában, hanem a platformon keresztül bármilyen oktatási tartalmat (készségekkel kapcsolatos segédanyagokat, készséggel kapcsolatos kiadványokat, képzési kínálatot és tanulási tartalmakat) is elmenthet a profiljában, és kialakíthatja saját tanulási útvonalát!

Ön még mindig nem rendelkezik profillal a digitális készségekkel és munkahelyekkel foglalkozó platformon? Ne veszítsen el időt, és regisztráljon!

Készen áll arra, hogy új tanulási tapasztalatot szerezzen?

Ismerkedjen meg az új tanulási pályákkal, és vegyen részt a platformon további témákban és technológiákban!

Cikk Information

Website link
Digitális készségszint
Alapszintű
Középszintű
Emelt szintű
Digitális technológia/szakosodás
Mesterséges intelligencia
Kiberbiztonság
Internet of Things
Big Data
Blockchain
Gépi tanulás
Mobilalkalmazás fejlesztés
Webfejlesztés
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Kezdeményezés típusa
Nemzetközi kezdeményezés

Szólj hozzá