Szeretnél többet megtudni arról, hogy mit jelent egy vállalás a Kiberkészség Akadémia keretébenA mai napon külön sorozatot indítunk, amelynek keretében bemutatjuk azokat a szervezeteket, amelyek vállalást tettek az Akadémia keretében, és megkérdezzük őket és a kezdeményezés kedvezményezettjeit az első hat hónap során elért előrehaladásukról, valamint az Európai Unión belüli kiberbiztonsági készséghiány kezelésére irányuló erőfeszítéseikről. A mai interjúk az ISACA-tól származnak!

Az ISACA kötelezettségvállalása: a kiberbiztonsági készségek és tehetségek terén mutatkozó szakadék megszüntetése az EU-ban

Az ISACA elkötelezett amellett, hogy felszámolja a kiberbiztonsági készségek és tehetségek terén mutatkozó szakadékot az Európai Unióban azáltal, hogy a kiberbiztonsági és digitális bizalmi szakembereket olyan holisztikus tudással látja el, amellyel képesek lesznek hatékonyan kezelni a kialakuló kiberfenyegetéseket, és teljes mértékben megfelelni az uniós kiberbiztonsági szabályozási keretnek.

2024 végéig az ISACA elkötelezett amellett, hogy több mint 20,000 európai diák számára tudást, ingyenes tagságot és erőforrásokat biztosítson, partnerségben képzési szervezetekkel és felsőoktatási intézményekkel, valamint rendezvényeket és szemléletformáló kezdeményezéseket szervezzen szerte az Európai Unióban.

Szeretnél többet megtudni arról, hogy miről van szó? Tekintsd meg ezt a rövid videót, amelyen Gustavo Frega,az ISACA regionális sikermenedzsere ismerteti az ISACA ígéretét és a kezdeményezés első hat hónapjában elért eredményeket!

Hogyan működik az ISACA képzési programja? Tudj meg többet egy résztvevőtől!

Claudia Gallego nemzetközi menedzsment területen tanuló hallgató, aki részt vett az ISACA képzési programjában, amely segíteni fog abban, hogy a kiberbiztonság területén munkát találjon. Halgasd meg történetét!

Ne hagyd figyelmen kívül a Kiberkészség Akadémiával kapcsolatos legújabb fejleményeket a digitális készségek és munkahelyek platformján erre a célra létrehozott oldalunkon!

Cikk Information

Digitális technológia/szakosodás
Kiberbiztonság
Digitális készségek
Digitális készségszint
Középszintű
Emelt szintű
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Kezdeményezés típusa
Nemzetközi kezdeményezés

Szólj hozzá