A Digital Skills Talks: lehetőséget ad arra, hogy mindössze 30 percben elmélyülj a digitális készségek világában! A Digital Skills Talks első igen sikeres epizódját követően a Digitális Készségek és Munkahelyek Platformja most meghív a második epizódra.

Mentsd el naptáradba a második epizódot, melynek címe „Képzett munkaerő az adatvezérelt jövőben”

Az adatok átalakítják munkamódszereinket, a munkánkat. De készen állunk mi erre? Az uniós politika megkétszerezi az adatközpontú gazdaságot, fellendíti az innovációt és az együttműködéseket. Milyen következményekkel jár ez iugyanakkor az egyénekre nézve? Milyen készségek lesznek kulcsfontosságúak ebben az új, adatvezérelt környezetben? Erről és még sok másról lesz szó a „Képzett munkaerő az adatvezérelt jövőben” címet viselő következő Digital Skills Talks interjúban.

Február 22-én, csütörtökön, délelőtt 9.00 órakor kezdődő program során Dr. Kamakshi Rajagopal, független oktatástechnológiai szakértő lesz a Digital Skills Talks vendége, aki széles körű tapasztalattal rendelkezik az innovatív technológiák által támogatott hálózatba kapcsolt tanulási és társadalmi tanulási formák terén. Ezenkívül Dr. Rajagopal két mélyreható tanulmány szerződje is: All things data: A skilled workforce in a data-driven future? (Minden adat: Megfelelő készségekkel rendelkező munkaerő az adatvezérelt jövőben?)  és a Coding and Programming Skills in the Age of GenerativeAI (Kódolási és programozási készségek a GenerativeAI korában).

Készülj fel a munka jövőjére, ahol az adat nem csupán eszköz, hanem a digitális jövő kulcsa is.

Regisztrálj most, hogy követhesd a második epizódot.

Rendezvény Information

Website link
Szervezet URL-je
Forrás
A kezdés időpontja
22/02/2024T09:00:00
A befejezés időpontja
22/02/2024T09:30:00
Célcsoport
Digitális készségek mindenki számára
Digitális technológia/szakosodás
Digitális készségek
Digitális készségszint
Digitális szakértő
Földrajzi terület - Ország
Európai Unió
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Tovább nem részletezett általános programok és képesítések
Tovább nem részletezett információs és kommunikációs technológiák (IKT)
Célnyelv
Angol
Kezdeményezés típusa
Uniós intézményi kezdeményezés
Esemény beállítása
Virtuális élet
Időzóna
Europe/Budapest

Szólj hozzá