A „Mi a pálya?” műszaki pályaválasztó fesztivál célja, hogy élmény alapú elven felszínre hozza a pályaválasztás előtt álló gyerekekben lévő érdeklődést a műszaki pálya iránt, annak érdekében, hogy tudatosan válasszák ezt a pályát.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület hosszú évek óta elkötelezett a pályaorientáció, a szakember-utánpótlás és a tehetséggondozás támogatásában. A rendezvény célja, hogy az ipari szereplők és az oktatási intézmények bevonásával látványos, vonzó, interaktív, élmény alapú bemutatók segítségével felkeltse az érdeklődést a pályaválasztás előtt álló diákokban a műszaki és informatikai pálya iránt, annak érdekében, hogy tudatosan válasszák ezt a pályát.

A korábbi években az ország mintegy 200 településéről, több, mint 500 általános iskolából és 200 középiskolából érkezett közel 50.000 csillogó szemű, érdeklődő diák és tanár. Az eddigi visszajelzések és statisztikák egyértelműen arra utalnak, hogy sokan itt kapnak kedvet ahhoz, hogy ezt a pályát válasszák.

Közel 60 kiállító cég és hozzávetőlegesen 40 középiskola és területileg illetékes egyetem ide vonatkozó műszaki kara várta érdekes programokkal a fiatalokat.

Idén ősszel 5 vidéki nagyvárosban és Budapesten is részt vehetsz a Mi a pálya? rendezvényén és motivációt szereszhetsz a műszaki pálya választásához.

Helyszínek és időpontok:

BUDAPEST

2022. Szeptember 14 – 15.

Helyszín egyeztetés alatt…

Rendezvény Information

Website link
További rendezvényinformáció URL-je
Mi a pálya? rendezvények
A kezdés időpontja
14/09/2022T00:00:00
A befejezés időpontja
15/09/2022T00:00:00
Ország
Magyarország
Célcsoport
Digitális készségek mindenki számára
Digitális technológia/szakosodás
Digitális készségek
Digitális készségszint
Alapszintű
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Tovább nem részletezett általános programok és képesítések
Célnyelv
Magyar
Kezdeményezés típusa
Helyi kezdeményezés
Szervezet
Esemény beállítása
Helyszín
Időzóna
Europe/Budapest

Szólj hozzá