Hatalmas kihívás, azonban egyre inkább szükségessé válik, hogy elengedjük és átformáljuk megszokott mintáinkat, és új utakat, perspektívákat keressünk. Fontos, hogy újragondoljuk mindazt, amit eddig az üzletről és technológiáról tudni véltünk, és hogy új megoldásokat keressünk.

Oldjuk meg együtt a megoldhatatlant a SMART-on 2023-ban!

A konferencia időpontja és helye: 2023.04.26 09:00 – 17:00, Akvárium Klub Budapest.

Miért érdemes résztvenni a SMART konferencián?

A SMART konferencia az ország egyik legnagyob B2B üzleti rendezvénye, és azon túl, hogy számos előadást és panelbeszélgetést meghallgathatunk a konferencia keretén belül, az esemény lehetőséget nyújt új ismeretségek megkötésére és új üzleti lehetőségek megismerésére.

Miről fog szólni a 2023-as SMART?

Virtuális vs. valós

A valós és a virtuális világunk között a határok egyre inkább elmosódni látszanak, hiszen az új technológiák és hálózatok mind-mind új irányba terelik az embereket és a vállalkozásokat, és számos új lehetőséget tárnak elénk. A nagy technológiai hatalmak között várhatóan egyre inkább kiélesedik majd a harc, hogy ki fogja uralni a virtuális világokat. A valóság és virtuális világ összemosódásának folyamata pedig minket sem kerül el. Ennek a folyamatnak az aspektusaira és üzleti lehetőségeire fog rávilágítani a konferencia.

Fenntart vagy elsüllyeszt?

Az egyik legnagyobb ellentmondás átalakuló világunkban: egy fenntartható világ teremtése egy alapvetően fenntarthatatlan környezetben. Bár a jövőt elsősorban a fiatalok jelentik majd, azonban a kialakulóban levő fenntartható világ alapjait nem a fiatalok fogják lerakni, hanem a megfelelő pozícióban levő, régóta tevékenykedő üzleti vezetők. Sikerrel járhatnak-e egyáltalán? A fiatalokat pedig ki kérdezi meg, hogy ők mit gondolnak a változásokról, és vajon milyen világba érkeznek majd?

Mitől félünk?

Az üzleti, társadalmi és kulturális környezetünk még soha nem volt olyan kiszámíthatatlan, mint ma. A mesterséges intelligencia, illetve a kézzelfogható és nehezen befolyásolható gazdasági folyamatok mind egy nehezen megjósolható jövőt tárnak elénk. Továbbá a dinimkusan változó gazdasági és politikai rendszerek, a klímakérdés, illetve a potenciálisan megjelenő új vírusok is növelik a nyomást az új megoldások keresésére. Szó lesz erről a növekvő nyomásról is a 2023-as SMART konferencia keretén belül.

Az üzlet és a pénz jövője

Az üzleti élet számos területe a korábbiakhoz nem fogható változásokon megy keresztül, de a legérezhetőbb változásoknak a banki és pénzügyi területek adnak teret. Átalakulnak a bankok, a hagyományos értelemben vett pénz és a fizetési módok, mindez pedig új lehetőségeket teremt. A virtualitás, a digitális fizetőeszközök és az új üzleti lehetőségek várhatóan jelentős hatással lesznek a legtöbb iparágra, ezért a SMART konferencián szó lesz arról is, hogy mi mozgatja ezeket a szálakat.

A tech és ember a horizonton túl

A SMART legfontosabb gondolata mindig is az volt, hogy az üzlet és a gazdaságok fejlődését ma már elsősorban a technológiai fejlődés vezérli. Az új technológiák mögött azonban az emberek tudása/szakértelme és innovatív gondolkodása áll, ezért egyre inkább nő az igény az olyan vállalatokra és csapatokra, akik képesek messzire tekinteni, és olyan jövőt képzelnek el, amelyet mi még nem merünk.

DATARENA

2023-ban az adatvilággal foglalkozó DATARENA a SMART konferencia szerves részét képzi majd. A konferencián bemutatásra kerülnek majd olyan vállalatok, szakemberek és fejlesztések, amelyek a hazai és nemzetközi adatökoszisztémát mozgatják. Szó lesz adatvezérelt gondolkodásról, vizualizációról, fenntarthatóságról és energiagazdálkodásról. Olyan témák kerülnek terítékre, melyek relevánsak lehetnek a KKV-k, startupok vagy akár a nagyvállalatok számára is.

Események

  • Előadások
  • Panelbeszélgetések az ország legjobb szakértőível
  • Fireside chat – kötetlen stílusú beszélgetés, interjú egy előadó és a moderátor között
  • Szakmai workshopok, kísérő rendezvények
  • Smart site- információs és technológiai show

Rendezvény Information

Website link
Szervezet URL-je
SMART 2023
A kezdés időpontja
26/04/2023T09:00:00
A befejezés időpontja
26/04/2023T17:00:00
Ország
Magyarország
Célcsoport
Az IKT-szakemberek és más digitális szakértők digitális készségei.
Digitális technológia/szakosodás
Virtuális valóság
Mesterséges intelligencia
Digitális készségek
Big Data
Digitális készségszint
Középszintű
Emelt szintű
Digitális szakértő
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Máshova nem sorolt információs és kommunikációs technológiák (IKT)
Célnyelv
Magyar
Kezdeményezés típusa
Helyi kezdeményezés
Szervezet
Esemény beállítása
Helyszín
Időzóna
Europe/Amsterdam
Utca név
Akvárium Klub Budapest
Város
Budapest

Szólj hozzá