A Kürt Akadémia továbbképzést, oktatást kínáló intézmény mely három nagyobb csoportba sorolható képzéseket tart:

  • adat és technológia
  • agilis módszerek
  • vezetés és stratégia

A néhány alkalmas képzésektől, a több napos képzéseken át egészen a több félévig tartó képzésekig válogathatnak az érdeklődők a kínálatban, mely folyamatosan frissülve pontos információkkal megtalálható a Kürt Akadémia honlapján.

Kürti Tom tulajdonos, intézményvezető így mutatja be a Kürt Akadémiát:

Olyan sebességgel változik a világ, hogy egyetlen értelmes célt látunk magunk előtt: önmagunk és mások fejlesztését. A tanulás és a tanítás képes arra, amire kevés cél, hogy minden körülmények között érvényes maradjon.

Képzőink és résztvevőink partnerségére alapozó szakmai közösségeinkben keressük a válaszokat a digitális kor üzleti, szakmai és emberi kihívásaira. Képzéseinket evolúciós szemléletben fejlesztjük, iterálunk és változtatunk úgy, ahogy a környezetünk és az igények változnak. Dialógusban dolgozunk, a tanításból tanulunk mi magunk is. Kézműves igényességgel, tradíciók és újítások ötvözésével a legmodernebb egyéni és szervezeti elvárásokra szabott képzési portfóliót fejlesztünk, ezzel is kiterjesztve a klasszikus stratégiai tanácsadó, oktatási és szervezetfejlesztő intézmények, valamint a vállalati képzési modellek határait.

A jövő szakmáit tanítjuk, jövőálló szervezeteket építünk. Programjaink egyszerre adnak tárgyi tudást, és olyan szemléletet, aminek segítségével akkor is boldogulunk majd, amikor a tudás már elavult.

Alakítani szoktad és nem elszenvedni a változást? Figyeled, ahogy a semmiből tűnnek fel fiatal startupok és képesek egy egyszerű ötletből akkora gazdasági és társadalmi profitot kihozni, amilyet szakképzett csapatok hosszú évek munkájával nem tudnak? Érezted már, hogy nem érted a fiatalokat, a munkatársaidat, a vevőidet, a tulajdonosaidat, netán önmagad? Iratkozz fel hírlevelünkre, gyere el nyílt eseményeinkre, ismerkedj meg velünk, hogy kiderüljön, teremthetünk-e jelentős szakmai hasznot, élményt egymás számára.

Szervezet Information

Szervezet kategóriák
Formális oktatást és képzést nyújtó szolgáltató
Vállalkozás/ipar
Célcsoport
Az IKT-szakemberek és más digitális szakértők digitális készségei.
A munkaerő digitális készségei.
Digitális technológia/szakosodás
Internet of Things
Mesterséges intelligencia
Big Data
Robotika
Szoftver
Digitális készségek
Földrajzi terület - Ország
Magyarország
Iparági területe az oktatásnak és képzésnek
Információs és kommunikációs technológiákat (IKT) magába foglaló interdiszciplináris programok és képestítések
Szoftver- és alkalmazásfejlesztés és elemzés
Tovább nem részletezett információs és kommunikációs technológiák (IKT)
Máshova nem sorolt személyi szolgáltatások
Tovább nem részletezett oktatás
Vezetés és ügyvitel
Marketing és hirdetés

Szólj hozzá